Staat je grote teen scheef?
Wil je weten wat je daar aan kunt doen?
Platvoeten
Wil je weten wat je daar aan kunt doen?
Is de stand van je voet hol?
En wil je advies, welke behandelmogelijkheden er zijn?

Voetklachten en hun mogelijke oorzaken:

Beenlengteverschil is een afwijking waarbij het ene been iets korter is dan het andere. Dit kan komen na een operatie, of u heeft dit al van kinds af aan. Wanneer u pijn in de rug heeft kan het beenlengte verschil hiermee te maken hebben.
Platvoeten ook wel doorgezakte voet genoemd, zijn een veelvoorkomende afwijking aan de voet. Het kan pijn en vermoeidheid veroorzaken. Net als bij de meeste voetafwijkingen kan dit ook klachten in de enkels, knieën, heupen en rug geven.
Een holvoet is het tegenovergestelde van een platvoet, het is een voetstand waarbij een hoge wreef en voetboog ontstaan. Wanneer de voet op de grond staat is er een holte te zien, hieraan dankt de voet dan ook zijn naam. De afwijkende voetstand kan pijnklachten veroorzaken, dit gaat vaak gepaard met kromme tenen.

Goede schoenen zijn veel belangrijker dan veel mensen denken. Maar wat is nu een goede schoen voor u? Na het onderzoek bespreken we de behandeling en krijgt u een schoenadvies dat bij uw lichaam past. De schoen is net zo belangrijk als de steunzolen in de schoenen.

Podologie Gouwestreek kan u helpen bij onder andere: